så er det i dag at jeg skal vaccineres for første gang

puha. så er dagen kommet hvor jeg skal have det første vaccinestik. jeg er skide angst og ved ikke rigtigt hvor jeg skal gøre af mig selv. stemmerne. skyggerne og dæmonerne er over det hele og gør det bestemt ikke bedre. lige nu har jeg bare allermest lyst til at melde afbud. jeg kan slet ikke rumme det lige nu. jeg ved slet ikke hvordan jeg skal komme igennem det. jeg har fået noget angstdempende af lægen som jeg skal tage ca en time før. ikke nok med det så har jeg også købt trylleplaster som forhåbentlig ville gøre at jeg ikke mærker det så meget. jeg er også meget angst for hvordan min krop vil reagere på vaccinen. jeg ville bare sådan ønske at jeg kunne springe nogen timer frem. så det hele er overstået. jeg er også meget spændt på om at det angstdempende kan holde min voldsomme angst nede. det må tiden jo vise. jeg skal heldigvis ikke alene afsted. min skønne nabo tager med mig. så det er bare dejligt. nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. jeg skal nok skrive et blogindlæg om hvordan det er gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *