sådan gik det

som lovet så ville jeg nu skrive en blog om hvordan det er gået. min nabo og jeg fik ringet til psykiatrisk skadestue og fik snakket med dem. jeg fortalte hvordan jeg havde det og de ting jeg gik med blandt andet selvskade, mine stemmer og selvmordstanker.. de spurgte så om jeg tog PN medicin hvilket jeg så sagde ja til. vi fik en længere snak om at jeg skulle prøve at blive bedre til at tage min PN medicin i opløbet. hvis jeg så ikke ville få det bedre skulle jeg ringe ind igen og så ville de gerne indlægge mig. her om et par timer tager jeg til Sjælland så er jeg nemlig ikke alene og på den måde ville jeg nok kunne få det bedre. det håber jeg ihvertfald.

jeg er bare så lettet over at jeg ikke skulle indlægges. men samtidig så håber jeg at jeg ikke får tilbagefald. lige nu har jeg det nogenlunde. men det kan nemt ændre sig.

stemmerne var godt nok ikke glade for at jeg snakket om dem. hvilket virkelig var en kamp. men det lykkedes og det er jeg bare så glad for. jeg håber at jeg kan mærke hvis jeg får det værre sådan at jeg kan tage det i opløbet.

men vi får at se hvad der kommer til at ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *