så fik jeg den sku.

dagen i dag er en meget speciel dag for mig. det var nemlig i dag at jeg langt om længe har fået min førtidspension. dagen startede med at vi skulle til møde på jobcenteret. når jeg siger vi er det fordi at jeg havde min mor med. når men da vi kom på jobventet blev vi mødt af min sagsbehandler. hun viste os hen til et lokale hvor vi skulle sidde og snakke. altså hende. min mor. min distriktsygeplejske og jeg. der sad vi lige og snakkede i fem minutter inden at vi skulle ind for teamet. inden vi kom ind sagde min sagsbehandler hvordan det plejet at forgå. man bliver normalt kaldt ind. hvor man skulle svare på en masse spørgsmål. derefter bliver sendt udenfor imens at teamet drøfter ens sag. derefter bliver man kaldt ind igen hvor man får dommen at vide. sådan plejer det at være. men det var det ikke i mit tilfælde. da vi kom ind til teamet præsenterede vi os. så vi alle vidste hvem der sad rundt om bordet. efter spurgte de. Sascha vi høre at du gerne ville have en førtidspension.er det rigtigt at du gerne vil det? hvor jeg jo selvfølgelig sagde ja. derefter sagde de. det indstiller vi dig så hermed tiljeg kunne ikke tro mine egne øre. jeg har hørt at det godt kan være svært at få tilkendt sådan en. jo bevares jeg har kæmpet i syv hele år. men bare det at komme ind foran teamet hvor de bare siger som noget af det første at de gerne vil give mig en førtidspension. det havde jeg slet ikke set komme. efter at vi havde været der foran teamet i fem minutter var mødet færdigt. det der så skal ske nu er at jobcenterets leder skal sige endelig god for det. men som min sagsbehandler sagde. at det plejet ikke at være noget problem. det bliver bare så dejligt ikke at skulle tænke på jobcenteret og at skulle stå til rådighed. vi regner med at det træder i kraft fra den første i anden. så nu er der ikke andet for end at vente. i det med at jeg ikke længere er på ressourceforløb. får jeg også en højre indtægt hvilket jeg glæder mig meget til. lige nu mens jeg skriver dette blogindlæg sidder jeg til hockey ude i gigantium hvor der er hockey.

jeg kan godt mærke at jeg er meget brugt i dag. og jeg glæder mig til at komme hjem. og kommer under kædedyne. det bliver så dejligt. nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. kan i have en dejlig aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *