strandet på afdelingen

i går så ud til at blive en helt almenlig dag. det var nemlig i går at jeg skulle til stemmehøregruppe. det var meningen at jeg skulle hentes hjemme kl 12:30 men taxaen kom først lidt over et. når skidt pyt. jeg kom da til stemmehøregruppe dog en del forsinket. men da jeg så skulle hjem igen blev det straks værre. det var meningen at jeg skulle hentes lidt over tre. men taxaen kom ikke. vi fik af vide at der nok ville gå et stykke tid før vi kunne blive hentet. da alt trafik var gået i stå grundet det voldsomme vejr som vi havde i går. i mens jeg sad og ventet fil jeg det dårligere og dårligere. heldigvis havde personalet opdaget at vi sad der så de kom ud med saftevand og lidt frugt til os. de spurgte også om jeg havde noget PN med mig. dette havde jeg desværre ikke. så de kom ud med PN til mig når klokken blev både fem. halv seks. der var stadig ingen taxa at se. afdelingen spurgte så om vi kunne tænke os noget aftensmad hvilket jeg meget gerne ville have. da afdelingen ringet til taxa selvskabet for at høre om hvornår de kunne være der. snakkede de om at de først kunne være der klokken otte. da klokken ca blev ni da personalet kom ud og sagde at de ikke kørte mere i dag grundet det voldsomme vejr. så de måtte finde en seng til mig. heldigvis var det samme sted som der hvor jeg havde været indlagt tidligere. så de kendte mig heldigvis. ikke nok med det så havde jeg jo ikke noget medicin med. da jeg ikke lige havde regnet med at jeg skulle sove der. men heldigvis så har de medicin på lager til patienterne. og de havde heldigvis det medicin som jeg skulle have. så det var bare rigtig dejligt. så da klokken ca var de halv ti lå jeg godt og grundigt puttet under kugledynen. da det havde været en meget hård dag havde jeg det meget skidt og fik lidt ekstra PN inden jeg så faldt i søvn. da jeg vågnet hertil morgen var der stadig problemer med trafikken. og tilfældigvis måtte jeg min distriktsygeplejske ude på afdelingen. og hun spurgte mig så om hun ikke skulle køre mig hjem. hvilket jeg selvfølgelig sagde ja til. så da klokken var ca halv tolv stod jeg foran min hoveddør. da jeg så var kommet indenfor kunne jeg godt mærke at det har været en hård dag i går. så jeg var lige hurtigt oppe ved naboen og sige hej. da jeg kom hjem igen gik jeg i seng. og fik sovet nogen timer under min dejlige kædedyne. lige nu sidder jeg så her ved computeren. inden jeg snart skal i seng igen. da der er hockey i morgen. så det skal nok blive dejlig.

kan i have en dejlig aften derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *