sådan gik det hos stemmehøregruppen for første gang

her sidste onsdag var jeg til stemmehøregruppe for første gang. jeg var skide angst for hvordan det ville være. jeg var bange for at mine stemmer og dæmoner og skygger ville reagere rigtig meget og være rigtige sure. og jeg fik desværre ret. de var bestemt ikke særlige glade for at vi skulle snakke om dem. vi startet med at vi skulle præsentere os og fortælle hvem vi var. derefter snakkede vi om hvad planen var for i dag. vi snakkede om forskellige teknikker som vi skulle forsøge os. jeg kan desværre ikke lige huske hvad det var da vi fik sådan et ark hvor der der stod det vi skulle igennem. og det kunne jeg desværre ikke læse da jeg er synshandicappet. men har fået dem på mail. som jeg så lige skal læse op på. jeg har det meget blandet med at jeg skal til stemmehøregruppe igen i morgen. for som jeg skrev. så var det rigtig hårdt. i morgen skal vi gennem gå de hjemmeopgaver som vi har fået. og forsætter på de teknikker. jeg skal nok skrive et blogindlæg om flere detaljer om hvad der er sket i stemmehøregruppen. da jeg så kan læse med på de teknikker som vi skal bruge. jeg er også meget spændt på hvordan det kommer til at gå. er det mon lige så hårdt som sidst. det ved jeg ikke endnu. men det er jeg meget spændt på at se

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *