Angsten styre slagets gang

Her de sidste par dage har jeg virkelig ikke haft det nemt. Jeg har kunne mærke at der var noget som det ikke skulle være. Jeg føler mig utryg. Bange og ked af det uden rigtigt at vide hvorfor. Jeg har rigtig meget lyst til at lave selvskade. For at måske kunne erstatte den underlige følelse. Som jeg ikke rigtigt kunne sætte ord på. Det er en følelse som jeg aldrig har haft. Hvilket betyder at jeg ikke helt ved hvordan jeg skal håndtere den. Lige nu er jeg på Sjælland. For at være sammen med nogen så jeg ikke helt er alene. Jeg ved bare ikke om det er nok. For lige nu snakker stemmerne om at jeg skal lave selvskade og gerne gøre det slemt. For så lover de nemlig at jeg nok skal slippe de følelser som jeg har.

Jeg ved bare ikke om jeg skal tro på dem. For de har jo svigtet mig før. Så jeg har det sådan lidt blandet. Så lige nu står jeg sådan lidt i en svær situation. Så vi må se hvad der kommer til at ske. Det må tiden vise.

Jeg beklager mit rodet indlæg. Jeg havde lige brug for at prøve at sætte nogen ord på mine tanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *