selvskaden tog over

tjaa. så gik den ikke længere. hertil morgen er jeg desværre kommet til at skade mig selv. det hele blev bare for meget. jeg kunne ikke rumme alt det som der sker inden i mit hoved. jeg har det virkelig dårligt over at jeg ikke kunne stå imod trangen. lige nu ved jeg ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg er så ked af det og vred på mig selv over at jeg gjorde det. hvorfor kunne jeg ikke bare stå i mod? det går mig virkelig på. jeg føler jeg er et dårligt og et svagt menneske. bare fordi at jeg ikke kunne lade være med at gøre skade på mig selv. nu har jeg et pænt stort sår på min højre hånd. og det værste er at jeg skal til fødselsdag her om lidt hos en af mine venner. hvad mon de tænker når de ser min hånd. jeg skammer mig sådan over det. for nu var det gået lige så godt med ikke at skade mig selv. men desværre så gik det ikke længere. mine stemmer lamer virkelig meget. især Kikki og stacey er i den grand på banen i dag. jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå til fødselsdagen senere i dag. jeg har heldigvis taget en masse PN med. så kan jeg dope mig selv på det. men nå må vi se hvordan det kommer til at gå. det er kun tiden som kan vise det.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *