Stacey, du er for meget lige nu

her i dag har jeg mødtes med min mor ude i storcenteret. allerede fra starten af dagen kunne jeg mærke at der var noget under opsejling. jeg vidste bare ikke lige hvad det var. men det fandt jeg hurtigt ud af. det vidste sig at de var Stacey som var på spil. hun råbte og skreg helt vildt. det var virkelig svært at høre hvad der skete ude i centeret fordi at hun var så højlyt. da vi spiste spurgte min mor om der var noget galt. jeg sagde selvfølgelig at der ikke var noget galt og at jeg bare var træt. men i virkeligheden var det Stacey som lavede en massere ballade. selvom hun er en ny stemme. så er hun en af de værste stemmer jeg har oplevede. lige nu ved jeg ikke hvad jeg lige skal gøre. vil ikke vise omverdenen hvor svag jeg rent faktisk er. vil gerne vise dem at jeg er stærk. men det er jeg bare overhovedet ikke. jeg er meget vred på mig selv over at jeg er sådan et dårligt menneske. verden fortjener mig ikke. jeg føler bare at jeg er til besvær. lige nu har jeg bare allermest lyst til at lave selvskade. bare for at kunne få nogenlunde ro på igen. men det går bare ikke for så bliver jeg endnu mere vred på mig selv. hvis jeg laver selvskade. så jeg vil kæmpe alt hvad jeg kan.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg. kan godt mærke at jeg ikke lige kan samle mig om at skrive mere nu her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *