hvor er overskuet?

Klokken er næsten 5 om morgenen og jeg sidder stadig oppe. jeg kan sku ikke sove fordi der er for mange stemmer som raser inden i måske skulle jeg have vækket nattevagten her på instituttet for at bede om noget pn medicin. men jeg er ikke god til at bede om hjælp. Og især ikke om natten. jeg ved heller ikke hvordan jeg skal komme i gennem dagen uden og have sovet. i denne uge er jeg i paktik som pedel her på tutten. og i dag skal jeg heldigvis være inden for da jeg skal være med til at lave strøm. men uden søvn er det ikke let at klare sig i gennem dagen. jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke kan sove. for jeg følte mig lidt træt kl 23 i aftes men da jeg så lage mig ned skete der ikke mere end at jeg ikke kunne sove. og jeg blev mere og mere restløs og nu ved jeg ikke hvor jeg skal gøre af mig selv for hvis jeg prøver at ligge mig nu og når jeg så falder i søvn så kommer jeg aldrig om til klokken ti. som er det tidspunkt hvor jeg skal møde. så jeg er lidt spittet. Men jeg må bare sige det til de andre så de ved hvad det handler om. det er heller ikke nemt når overskuet ikke er der til at møde og komme op. normalt siger jeg at jeg nok skal komme op men nu tvivler jeg faktisk på at jeg kommer op. for når jeg endelig sover. så sover jeg til gengæld også. og det er noget rod hvis jeg ikke kommer til tiden. for det har jeg heller ikke været så god til de andre dage. jeg kan heller ikke helt komme mig over det først er onsdag nu. ugen går alt for langsom når man ikke har noget overskud til at klare sig i gennem dagen på. et forsøg på at sove gik jeg ud for at trække lidt luft. det skulle jeg aldrig have gjort for jeg blev lidt småangst på grund af mørket. så jeg skønte mig ind igen. så nu sidder jeg her ved computeren og håber jeg snart bliver bare lidt træt så jeg har en mulighed for at sove bare lidt. for som man siger. lidt er bedre en ingen ting og det har de da ret i. det var en llle blog klokken 05:20 nu prøver jeg at ligge mig lidt igen. og inden da skal jeg ikke drikke cola for det sover jeg sku ikke af.

2 Replies to “hvor er overskuet?”

  1. Halløjsa du

    Det er da bare rigtig træls, at du ikke kunne sove natten til i dag, så forstår jeg godt, at du ikke har noget overskud til at komme igennem dagen med. Og jeg kender alt for godt til ikke at have noget overskud. Fik du så sovet? Eller har du kørt hele dagen uden søvn? Jeg håber meget at du så kan sove i nat. For din krop og du har brug for søvn for at kunne komme igennem dagene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *